ΚΟΛΛΙΑΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕΣΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΣΕΣΙ

8057 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕΣΙ
Περιοχή: Γραμματικό
Τηλέφωνο: 2294061230
Κινητό: 6932210772
Ιστοσελίδα: -
Τ.Κ.: 19007
Κατηγορία: ΤΑΒΕΡΝΕΣ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ψαροταβέρνες Γραμματικό Μαραθώνας Φρέσκα ψάρια Γραμματικό Μαραθώνας Θαλασσινά Γραμματικό Μαραθώνας Ταβέρνες Γραμματικό Μαραθώνας Fish tavern  Γραμματικό Μαραθώνας Από το 1978 η ψαροταβέρνα το Σέσι κοσμεί τη παραλία του Γραματικού με τη πανέμορφη εμφάνιση της αλλά και με  τα γευστικότατα πιάτα της. Τα φρέσκα ψάρια της ημέρας είναι το χαρακτηριστικό της οικογενειακης αυτής ταβέρνας.Η ποικιλία των πιάτων μας σας δίνει πολλές επιλογές ώστε να ταξιδεύσετε στις μεσογειακές γασ...
8057 Επισκέπτες:

ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕΣΙ, Γραμματικό

8057 Επισκέπτες:

Ψαροταβέρνες Γραμματικό Μαραθώνας

Φρέσκα ψάρια Γραμματικό Μαραθώνας

Θαλασσινά Γραμματικό Μαραθώνας

Ταβέρνες Γραμματικό Μαραθώνας

Fish tavern  Γραμματικό Μαραθώνας

Από το 1978 η ψαροταβέρνα το Σέσι κοσμεί τη παραλία του Γραματικού με τη πανέμορφη εμφάνιση της αλλά και με  τα γευστικότατα πιάτα της. Τα φρέσκα ψάρια της ημέρας είναι το χαρακτηριστικό της οικογενειακης αυτής ταβέρνας.Η ποικιλία των πιάτων μας σας δίνει πολλές επιλογές ώστε να ταξιδεύσετε στις μεσογειακές γαστρονομικές απολαύσεις. Ο συνδιασμός του καλου και ποιοτικού φαγητού με τι χαμηλες τιμές δημιουργούν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Λειτουργούμε όλο το χρόνο και ο χώρος μας προσφέρεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Άψογο service, τσιπουρομεζέδες, καλομαγειρεμένα φαγητά, φρέσκα θαλασσινά, ποικιλία ψαρικών με εξαιρετικά συνοδευτικά.

Η ψαροταβέρνα To Sesi Kollias είναι επάνω στο κύμα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε το καλό φαγητό με την καλύτερη θέα αγναντεύοντας την Εύβοια. Δε μένει λοιπόν παρά η καλή παρέα και το κέφι για να μας επισκεφθείτε.